Bereikbaarheid

De kermis is zowel per openbaar vervoer als met eigen vervoer gemakkelijk te bereiken.

Op circa 10 minuten lopen ligt NS-station Dordrecht Centraal, waar ook alle regionale – en stadsbussen halteplaatsen hebben. Informatie over het openbaar vervoer kunt u vinden op www.9292ov.nl.

Nabij de kermis kunt u parkeren in de overdekte parkeergarage aan de Spuiboulevard, de Veemarkt of Achterom. Informatie over de bereikbaarheid en tarieven van de parkeervoorzieningen treft u aan op www.dordrecht.nl/parkeren.

Gratis parkeren is mogelijk op het parkeerterrein Weeskinderendijk. Dit parkeerterrein ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van de Dordtse Zomerkermis.


Komt u op de fiets, bromfiets of scooter, dan kunt u uw voertuig stallen bij de tijdelijke stalling naast de kermis op de Spuiboulevard. In de stad zijn twee bewaakte fietsenstallingen, waar u gratis gebruik van kunt maken. Informatie over het veilig en gratis stallen treft u op deze pagina aan.

 

 

Houd u er rekening mee dat de Spuiboulevard vanaf dinsdagavond 18 juni, 20.00 uur, tot en met maandag 1 juli niet toegankelijk is voor verkeer. Dit mede in verband met de opbouw en afbraak van de kermis.


         
Kermis Dordrechht
     
     

© 2009-2019 - Kermis Dordrecht
Design: Mark Vroegh Creations