Bereikbaarheid

De kermis is zowel per openbaar vervoer als met eigen vervoer gemakkelijk te bereiken.

Op circa 10 minuten lopen ligt NS-station Dordrecht Centraal, waar ook alle regionale – en stadsbussen halteplaatsen hebben. Informatie over het openbaar vervoer kunt u vinden op www.9292ov.nl.

Nabij de kermis kunt u parkeren in de overdekte parkeergarage aan de Spuiboulevard, de Veemarkt of Achterom. Informatie over de bereikbaarheid en tarieven van de parkeervoorzieningen treft u aan op www.dordrecht.nl/parkeren.

Gratis parkeren is mogelijk op het parkeerterrein Weeskinderendijk. Dit parkeerterrein ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van de Dordtse Zomerkermis.


Komt u op de fiets, bromfiets of scooter, dan kunt u uw voertuig stallen bij de tijdelijke stalling naast de kermis op de Spuiboulevard. In de stad zijn twee bewaakte fietsenstallingen, waar u gratis gebruik van kunt maken. Informatie over het veilig en gratis stallen treft u op deze pagina aan.

 

 

Houd u er rekening mee dat de Spuiboulevard vanaf dinsdagavond 12 juni, 20.00 uur, tot en met maandag 25 juni niet toegankelijk is voor verkeer. Dit mede in verband met de opbouw en afbraak van de kermis.


         
Kermis Dordrechht
     
     

© 2009-2018 - Kermis Dordrecht
Design: Mark Vroegh Creations